dinsdag, 18 juni 2024
Voetbal247.nlEredivisieHeracles schakelt snel en heeft vervanger Burgzorg al binnen

Heracles schakelt snel en heeft vervanger Burgzorg al binnen

Nog op dezelfde dag dat Heracles Almelo Delano Burgzorg aan Mainz verhuurde heeft het zijn vervanger al gepresenteerd. De Overijsselse club neemt Emil Hansson over van Fortuna Sittard. De Zweed tekent een contract voor tweeënhalf jaar met een optie voor nog één seizoen.

Emil Hanson heeft ook een verleden bij onder andere Feyenoord en ziet zijn kansen bij Heracles Almelo. Op de officiële website van Heracles vertelt hij daar het volgende over: “Het type voetbal dat Heracles speelt past goed bij mij. Ik wil me graag van mijn beste kans laten zien. Ik heb veel goeds over de club gehoor den gezien en kan niet wachten om te beginnen.”

Ook bij Heracles Almelo is men tevreden met de komst van de snelle vleugelaanvaller. “Emil Hansson is een behendige vleugelaanvaller met een goed rechterbeen. We kennen hem al meerdere jaren. Hij is bekend met de Nederlandse competitie en denken dat hij daarom weinig aanpassingstijd nodig heeft. Met het binnenhalen van Emil hebben we snel kunnen inspelen op het vertrek van Delano Burgzorg.” spreekt Technisch directeur Tim Gilissen op de website van de huidig nummer 14 van de Eredivisie.

Emill Hansson maakte op 16-jarige leeftijd zijn debuut voor het Noorse SK Brann, die via Feyenoord in Nederland belandde. Via uiteindelijk RKC Waalwijk en Fortuna Sittard komt hij nu dus uit bij Heracles Almelo. Tussendoor speelde Hansson ook nog voor Hannover 96 in Duitsland en is inmiddels alweer twee jaar terug in Nederland.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]