donderdag, juli 7, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHenny Bouius vertrekt bij Harkemase Boys

Henny Bouius vertrekt bij Harkemase Boys

Henny Bouius vertrekt komende zomer bij Harkemase Boys. De aanvallende middenvelder gaat op zoek naar een club die op lager niveau acteert. 

,,Na meerdere gesprekken tussen Henny en de technische commissie heeft Henny de knoop doorgehakt en besloten na dit seizoen niet verder te gaan bij Harkemase Boys en een nieuwe uitdaging gaat zoek op een lager niveau”, schrijft de Friese club op haar website.

Bouius speelt sinds het seizoen 2014/2015 op de Bosk en groeide uit tot een zeer geliefde clubman. ,,Ik heb hier enorm goed over na moeten denken om nog een jaar door te gaan bij deze fantastische club. Maar ik denk dat stoppen bij de Boys voor mij de juiste keuze is en verder te gaan bij een club op lager niveau. Voetballen op dit niveau vraagt wel iets van je en gezien mijn gezin en werk wordt het steeds een grotere opgave. Maar ik heb werkelijk een schitterend tijd gehad bij de club. In de 8 seizoenen dat ik hier speel gebeurde er altijd wel iets, dit geeft aan dat de club leeft en dat is ook de kracht van Harkemase Boys”, besluit Bouius zijn toelichting.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS