Volg ons

Aan het woord

Henk de Jong: ‘Het leeft weer bij de club’

Henk de Jong: ‘Het leeft weer bij de club’

Het geloof is terug bij De Graafschap. Na de gelukkige 1-2 zege op Almere City FC durft trainer Henk de Jong weer hoop te hebben op deelname aan de play-offs. ,,Dit zijn gouden momenten’’, jubelde De Jong tegenover De Gelderlander. ,,Als we zulke wedstrijden al gaan winnen, dan staat er iets moois te gebeuren. Wat zou het prachtig zijn als we de play-offs nog halen. Het leeft weer bij de club.’’

De Friese coach wil niet te veel rekenen met de ranglijst. De Graafschap wacht nog duels tegen Achilles ’29 en FC Oss: ,,Ik hoop dat het stadion volgende week vol zit tegen Achilles. Wij moeten twee keer winnen, dan zien we wel waar het schip strandt. Ik hoop dat we het redden’’, zei De Jong.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Aan het woord