woensdag, 22 mei 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapHenk de Jong: 'Sjoerd moet gewoon normaal doen, die is bijna honderd...

Henk de Jong: ‘Sjoerd moet gewoon normaal doen, die is bijna honderd jaar’

De Graafschap lijkt de juiste vorm te pakken te hebben. Met een klinkende 0-5 zege op Jong Ajax werd flink vertrouwen getankt.

Ook 2-8 kunnen zijn
,,We hebben fantastisch gespeeld”, blikt trainer Henk de Jong terug tegenover Regio8. ,,Jong Ajax had veel moeite met hoe we speelden, zowel in balbezit als in balverlies met het hoog drukzetten. De uitslag had ook 2-8 kunnen zijn. Veel ploegen zullen tegen hun inzakken, maar dan gaat Jong Ajax met je aan de loop. Dat moet je dus juist niet doen, vind ik.”

Niet in de war raken
Hij vervolgt: ,,We zijn een paar weken geleden overgeschakeld op een ander systeem. Je ziet steeds meer terugkomen waar we op de training aan werken. Maar we moeten nu niet in de war raken nu we van Jong Ajax winnen.” Tegenover FOX Sports ging de Friese coach bovendien in op de onvrede van Sjoerd Ars na zijn wissel: ,,Sjoerd moet gewoon normaal doen. Die is bijna honderd jaar.” Bekijk beide interviews hierboven en hieronder.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD