dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlClubsDe GraafschapHenk de Jong: 'Het is nog niet klaar'

Henk de Jong: ‘Het is nog niet klaar’

De Graafschap-trainer Henk de Jong was tevreden met het 1-1 gelijkspel op bezoek bij Almere City FC. ,,We hebben karakter en veerkracht getoond, net als tegen Telstar en in de competitie. En we scoren altijd, dat zeiden de jongens al”, stelt de Friese coach op de clubsite.

Onnodig
,,In de eerste helft hadden wij de overhand, maar was het voetballend niet altijd goed genoeg”, zag De Jong. ,,In de tweede helft was dat ook niet zo overigens. Toch kopte Youssef El Jebli een bal, uit een fantastische voorzet van Anthony van den Hurk op de paal. Daarna vloeide het wat weg, dat voelde je, ook al was het onnodig.”

Gelijkwaardig
,,Het is nog niet klaar, nog lang niet. Dat zie je ook wel: Almere heeft een goede ploeg en we zijn aan elkaar gewaagd. Het hele seizoen is dat al zo, eerst stond Almere hoog en wij zijn aan het eind geklommen. (..) We moeten het met z’n allen doen, want Almere en wij zijn gelijkwaardig. Gelukkig wordt het hier nog 1-1, want er zijn gewoon ruim 12.000 mensen die een kaartje voor zondag hebben, zonder dat ze wisten wat het hier zou worden. De supporters kunnen ons het laatste zetje geven. We gaan er alles aan doen en hopen echt dat we de mensen een fantastisch cadeau kunnen geven, want dat verdient de hele Achterhoek.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD