donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHendriksen: 'Ik mis een bepaalde gretigheid bij sommige jongens'

Hendriksen: ‘Ik mis een bepaalde gretigheid bij sommige jongens’

Helmond Sport kent tot dusverre een teleurstellende seizoensstart. De ploeg van coach Roy Hendriksen bezet de laatste plaats in de Jupiler League en treft vanavond Cambuur in het bekertoernooi.

Slordig
Met FC Volendam, Jong PSV, Go Ahead Eagles, Almere City FC en Jong Ajax trof Helmond wel pittige tegenstanders in de eerste weken van het seizoen: ,,De weerstand was hoog, maar dat mag geen excuus zijn”, meent de coach in het Eindhovens Dagblad. ,,We missen te veel kansen en maken nog te veel slordige fouten in de verdediging. Dat laten we die jongens ook elke week op de beelden zien. Ik weet zeker dat wij hier uit zullen komen.”

Gretigheid
Ontevreden is hij wel over de inzet van sommige van zijn spelers. Zo kregen Grad Damen, Giovanni Hiwat en Charlton Vicento de afgelopen duels relatief minder speeltijd. ,,Ik mis een bepaalde gretigheid bij sommige jongens. Ik hoop dat ik hen wakker heb gemaakt met de invalbeurt van Bram Zwanen, die het overigens ook gewoon heeft verdiend.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD