maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlClubsHHC HardenbergHemmink held van HHC na huzarenstukje tegen Kozakken Boys

Hemmink held van HHC na huzarenstukje tegen Kozakken Boys

HHC Hardenberg boog in de slotfase van het duel een 3-0 achterstand om naar een 4-3 overwinning. Invaller Rick Hemmink werd de held van de thuisploeg, want hij schoot in de laatste minuut van de wedstrijd de winnende treffer binnen tegen Kozakken Boys.

Bliksemstart
Dat terwijl de ploeg uit Werkendam juist een bliksemstart had. Everton Pires Tavares scoorde na zes minuten spelen, terwijl hij even later ook de assist gaf op Juriën Gaari. De speler van de Werkendamse formatie schoot de bal fraai in de kruising achter HHC-doelman Sander Danes. Een droomstart voor de formatie van trainer Danny Buijs, want binnen 12 minuten leek zijn ploeg de wedstrijd al te beslissen.

Verslagen
Toen na ruim een half uur spelen Raily Ignacio ook nog de 0-3 maakte, leek de thuisclub helemaal verslagen. De ploeg uit Overijssel, voor deze wedstrijd nog ongeslagen, liet het er alleen niet bij zitten. Nadat de wedstrijd voor rust in rustiger vaarwater was gekomen, ging de ploeg uit Hardenberg na rust met succes op zoek naar de aansluitingstreffers.

Hoop
Eerst was het Rob van der Leij die de 1-3 scoorde, waarna zich een open tweede helft ontvouwde. Koos Werkman was eerst dicht bij de aansluitingstreffer, maar vervolgens was het Ignacio die het duel bijna in het slot gooide. Zijn schot belandde op de lat. Vlak daarna was het Werkman die de 2-3 maakte en de hoop op een goed resultaat terugbracht bij HHC.

Huzarenstukje
Invaller Rick Hemmink nam een heldenrol op zich, door in de slotfase twee keer te scoren (eerst uit een vrije trap, daarna in de allerlaatste minuut). Zo pakte HHC met een huzarenstukje toch nog de drie punten en blijft de ploeg ongeslagen in de tweede divisie. Kozakken Boys, dat vlak voor tijd nog een goal van Leon Bot zag worden afgekeurd én via Wesley Pollemans nog de lat trof, blijft door het verlies steken op 1 punt uit drie wedstrijden.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD