dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHelmond Sport en verdediger Markiet per direct uit elkaar

Helmond Sport en verdediger Markiet per direct uit elkaar

Helmond Sport kan dit seizoen geen beroep meer doen op Gévero Markiet. De verdediger, die dit seizoen op amateurbasis uitkwam voor de Brabantse club, vertrekt per direct vanwege privéomstandigheden, meldt de club uit de Jupiler League op de officiële website.

Zes wedstrijden
De 26-jarige verdediger kwam dit seizoen tot zes wedstrijden voor de club die zijn thuiswedstrijden speelt in het Lavans Stadion. Eerder kwam Markiet op huurbasis ook al uit voor Helmond Sport, destijds droeg hij 29 keer het shirt van de club en wist in deze wedstrijden drie keer het net van de tegenstander te vinden.

FC Utrecht
Markiet maakte op 30 augustus 2008 zijn debuut in het betaald voetbal, als invaller voor Sander Keller speelde hij met FC Utrecht tegen PSV. Na zijn verhuurperiode bij Helmond Sport maakte hij de overstap naar het Duitse FC 08 Homburg. In augustus 2017 sloot hij op amateurbasis aan bij de club waar donderdag zijn vertrek bekend werd gemaakt.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD