vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHelmond Sport ten onder bij Jong Ajax

Helmond Sport ten onder bij Jong Ajax

Helmond Sport heeft niet weten te stunten op bezoek bij Jong Ajax. De ploeg van Robbie Alflen verloor met 2-0.

De Amsterdamse beloften waren vanaf het beginsignaal de dominante ploeg. Bij Jong Ajax vierde Vaclav Cerny zijn rentree na lang blessureleed. Danie de Wit opende na een kwartier de score uit een voorzet van Dennis Johnsen. Na een half uur leek de tweede treffer voor Jong Ajax aanstaande, maar Helmond-doelman Stijn van Gassel onderscheidde zich door een strafschop van Danilo Pereira te stoppen.

Tien minuten na de pauze viel dan alsnog de 2-0 en opnieuw was De Wit de maker. Het was aan doelman Van Gassel te danken dat de score nog enigszins beperkt bleef. Een kwartier voor tijd had Helmond het duel weer spannend kunnen maken, maar kansen waren niet besteed aan Albian Muzaqi en Bodi Brusselers. Zo eindigde het duel op de Toekomst in 2-0. Daarmee meldt Jong Ajax zich weer in de subtop, terwijl Helmond Sport met 3 punten uit vijf duels op de 16e plaats staat.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD