Volg ons

Eerste Divisie

Helmond Sport ten onder bij Jong Ajax

Helmond Sport ten onder bij Jong Ajax

Helmond Sport heeft niet weten te stunten op bezoek bij Jong Ajax. De ploeg van Robbie Alflen verloor met 2-0.

De Amsterdamse beloften waren vanaf het beginsignaal de dominante ploeg. Bij Jong Ajax vierde Vaclav Cerny zijn rentree na lang blessureleed. Danie de Wit opende na een kwartier de score uit een voorzet van Dennis Johnsen. Na een half uur leek de tweede treffer voor Jong Ajax aanstaande, maar Helmond-doelman Stijn van Gassel onderscheidde zich door een strafschop van Danilo Pereira te stoppen.

Tien minuten na de pauze viel dan alsnog de 2-0 en opnieuw was De Wit de maker. Het was aan doelman Van Gassel te danken dat de score nog enigszins beperkt bleef. Een kwartier voor tijd had Helmond het duel weer spannend kunnen maken, maar kansen waren niet besteed aan Albian Muzaqi en Bodi Brusselers. Zo eindigde het duel op de Toekomst in 2-0. Daarmee meldt Jong Ajax zich weer in de subtop, terwijl Helmond Sport met 3 punten uit vijf duels op de 16e plaats staat.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Eerste Divisie