woensdag, 29 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHelmond Sport stelt Boessen aan als nieuwe hoofdtrainer: 'Wil is een winnaar...

Helmond Sport stelt Boessen aan als nieuwe hoofdtrainer: ‘Wil is een winnaar en een harde werker’

Wil Boessen is komend seizoen verantwoordelijk voor de verrichtingen van het eerste elftal van Helmond Sport. De oefenmeester plaatste zijn handtekening onder een contract voor twee seizoenen bij de Brabantse club, meldt de vereniging via de officiële kanalen.

FC Den Bosch
De nieuwe hoofdtrainer was tot aan het einde van de maand april 2019 werkzaam bij FC Den Bosch. Vanwege tegenvallende resultaten nam de club eerder dan gepland afscheid van Boessen. Hij wist in de beginfase van het seizoen wel de tweede periodetitel te veroveren met FC Den Bosch. Eerder was hij onder andere werkzaam bij Fortuna Sittard en FC Oss.

Winnaar en harde werker
Algemeen directeur Leon Vlemmings sprak lovende woorden over de nieuwe hoofdtrainer op de website van de club.  ,,Wil is een winnaar, een harde werker die er alles aan zal doen om het maximale resultaat te behalen. Hij heeft in het verleden laten zien met bescheiden middelen goed te presteren. Bovendien is Wil een oud-speler van Helmond Sport, die de club kent en weet waar wij voor staan.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD