dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHelmond Sport haalt spits bij Willem II

Helmond Sport haalt spits bij Willem II

Helmond Sport heeft zich per direct versterkt met Amoros Nshimirimana. De 20-jarige spits maakt de overstap van Willem II. In Tilburg kwam de in Burundi geboren aanvaller niet tot een debuut in de hoofdmacht, wel kwam Nshimirimana in de beloftenploeg van Willem II voor de winterstop tot vijf doelpunten in elf wedstrijden.

Amoros Nshimirimana kwam op zijn negende naar Nederland, waarna hij bij v.v. Jonathan uit Zeist werd gescout door het nabijgelegen FC Utrecht. In 2019 maakte de spits de overstap van FC Utrecht naar Willem II. De eenvoudig jeugdinternational van Nederland onder 15 hoopt in Helmond door te breken in het betaald voetbal.

De snelle aanvaller is een welkome aanwinst voor Helmond Sport. De club van trainer Wil Boessen wist zich eerder deze maand al te versterken met aanvallende middenvelder Thomas Beekman van NEC. De huidige nummer achttien van de Keuken Kampioen Divisie verloor de laatste twee competitiewedstrijden thuis van FC Dordrecht (1-2) en TOP Oss (1-3) en speelt 4 februari pas de volgende wedstrijd. In Eindhoven staat dan de ontmoeting met Jong PSV op het programma.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS

[products limit="4" columns="2" products tag="tenue" orderby="rand" ]