dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHelmond Sport haalt Poelmans, NEC ziet Mauk vertrekken naar Australië

Helmond Sport haalt Poelmans, NEC ziet Mauk vertrekken naar Australië

Joeri Poelmans is vanaf de zomer van 2018 te zien op de Nederlandse voetbalvelden. De linkervleugelverdediger stapt van Lierse SK over naar Helmond Sport. Stefan Mauk van NEC keert per direct weer terug naar Australië waar hij gaat spelen voor Brisbane Roar, meldt de club uit Nijmegen op de officiële website.

Lierse SK
Helmond Sport en Poelmans kwamen een contract overeen voor de duur van twee seizoenen. In de overeenkomst werd een eenzijdige optie opgenomen voor één jaar extra waardoor de Brabantse club de verdediger nog een jaar aan zich kan binden. De laatste jaren stond de aanwinst van Helmond Sport onder contract bij Lierse SK waar hij al op zeventienjarige leeftijd zijn debuut maakte in het eerste elftal.

Australië
Mauk (22) maakt de overstap van NEC naar Brisbane Roar. De transfersom die door e Australische club betaald moest worden werd niet bekend gemaakt door de Nijmegenaren. De aanvallende middenvelder arriveerde in de zomer van 2016 bij NEC, maar wist daar niet te overtuigen. Hij speelde slechts drie wedstrijden in het eerste elftal van de club.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD