vrijdag, 8 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHelmond Sport-doelman Van Gassel: 'Het was een bijzondere avond'

Helmond Sport-doelman Van Gassel: ‘Het was een bijzondere avond’

Stijn van Gassel kon maandagavond, ondanks de nederlaag met Helmond Sport tegen Jong Ajax (2-0), met opgeheven hoofd het speelveld verlaten. De doelman wist de Brabantse club door zijn uitstekende optreden te behoeden voor een veel grotere nederlaag.

Het was lastig
In de eerste helft zag Van Gassel de spelers van Jong Ajax veelvuldig voor zijn doel verschijnen. Hij moest meerdere keren reddend optreden.  ,,Het was een bijzondere avond moet ik zeggen. Ik moest er staan voor mijn team. Het is jammer dat je vroeg op een 1-0 achterstand komt want je probeert hier natuurlijk zo lang mogelijk de nul te houden. Het was lastig vandaag”, aldus Van Gassel tegenover de camera van FOX Sports.

Wat feller moeten zijn
Jong Ajax was het merendeel van de wedstrijd heer en meester op het veld, het krachtsverschil was groot.  ,,Geef ze maar één of twee meter ruimte en dan gaan ze lekker voetballen. We hadden misschien in de eerste helft wat feller moeten zijn en er direct bovenop moeten zitten, zoiets van dat je laat zien van wij gaan hier niets weggeven. Dat hebben wij denk ik te weinig gedaan.”

Nul punten
Ondanks zijn sterke optreden stapte Van Gassel toch met een ontevreden gevoel weer in de spelersbus.  ,,Persoonlijk was het goed voor mezelf, maar het is dan toch jammer dat je met nul punten naar huis gaat.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD