Volg ons

Eerste Divisie

Helmond-routinier Braber hekelt teamgenoten: ‘Watjes’

Helmond-routinier Braber hekelt teamgenoten: ‘Watjes’

Helmond Sport leed weliswaar een kleine nederlaag tegen De Graafschap, de ploeg van coach Roy Hendriksen wekte niet de indruk te geloven in een goed resultaat.

Angsthazen

,,We stonden als angsthazen te voetballen. Ik heb nog wel geprobeerd om iets van vuur in de ploeg te brengen, maar we speelden als watjes”, sneerde routinier Robert Braber in het Eindhovens Dagblad. ,,Daar snap ik echt niks van. We hebben niets te verliezen, kunnen dit seizoen toch niet degraderen. Dan moet je gewoon lekker gaan voetballen. Kom op man.”

Gif
De aanvallende middenvelder snapt niet dat er zo weinig drive waarneembaar is bij zijn jonge ploeggenoten: ,,Kijk, ik ben 35 en weet dat ik geen grote stappen meer ga maken in mijn loopbaan. Als ik die jonge gasten in ons team zie, denk ik dat er momenteel weinig op de nominatie staan om naar een andere club te gaan. Dan moet je toch wat meer gif in je lijf hebben.”

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie