Volg ons
Sandor van der Heide IJsselmeervogels

Derde Divisie Zaterdag

Van der Heide schrikt van Vogels: “Irriteer me mateloos”

Van der Heide schrikt van Vogels: “Irriteer me mateloos”

IJsselmeervogels is na twee duels in de Derde Divisie Zaterdag alweer flink in de problemen. Na het gelijkspel tegen SteDoCo (0-0) werd nu met 4-2 verloren bij ASWH. Met name de wijze waarop er werd verloren kwam bij trainer Sandor van der Heide hard aan. Hij vertelde dit tegenover RTV Utrecht.

Geschrokken van de Rooien

“Ik ben wel geschrokken. De eerste twintig minuten vond nog gaan. Maar we maken allemaal afspraken en we trainen ergens op. Als je dan zeventig minuten je afspraken niet na komt, dan kun je voetballen tot je een ons weegt. Dan houdt het snel op.” Er klopte in zijn beleving weinig van wat er gebeurde binnen de lijnen.

Irriteer me mateloos

“Iedereen loopt maar ergens, terwijl we er toch op trainen. Je kunt het op meerdere manieren doen en we vragen aan de jongens waar ze zich het beste bij voelen. Dan moet je daarna gewoon vanuit je taak gaan voetballen. Je laat je zo makkelijk overal aftroeven, dat vond ik schrijnend om te zien. En zeker als je ziet wat voor voorbereiding we hebben gedraaid en hoe we vorige week in de tweede helft speelden. En dan ook alle irritaties in het veld, daar irriteer ik me mateloos aan.”

Cruciaal duel tegen Rijnsburg

Van der Heide kondigde dan ook alvast maatregelen aan. “Er zijn heel veel jongens die in de basis kunnen spelen. Je moet gewoon afspraken nakomen. Als dat niet gebeurd, dan heb je als team en individueel een probleem. Daar ben ik echt van geschrokken en dat wil ik niet nog een keer.” Volgende week staat er ook gelijk een cruciaal duel op de rol. Rijnsburgse Boys komt op bezoek en zou het gat met de Vogels al tot acht punten kunnen tillen.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag