dinsdag, 16 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagVan der Heide schrikt van Vogels: "Irriteer me mateloos"

Van der Heide schrikt van Vogels: “Irriteer me mateloos”

IJsselmeervogels is na twee duels in de Derde Divisie Zaterdag alweer flink in de problemen. Na het gelijkspel tegen SteDoCo (0-0) werd nu met 4-2 verloren bij ASWH. Met name de wijze waarop er werd verloren kwam bij trainer Sandor van der Heide hard aan. Hij vertelde dit tegenover RTV Utrecht.

Geschrokken van de Rooien

“Ik ben wel geschrokken. De eerste twintig minuten vond nog gaan. Maar we maken allemaal afspraken en we trainen ergens op. Als je dan zeventig minuten je afspraken niet na komt, dan kun je voetballen tot je een ons weegt. Dan houdt het snel op.” Er klopte in zijn beleving weinig van wat er gebeurde binnen de lijnen.

Irriteer me mateloos

“Iedereen loopt maar ergens, terwijl we er toch op trainen. Je kunt het op meerdere manieren doen en we vragen aan de jongens waar ze zich het beste bij voelen. Dan moet je daarna gewoon vanuit je taak gaan voetballen. Je laat je zo makkelijk overal aftroeven, dat vond ik schrijnend om te zien. En zeker als je ziet wat voor voorbereiding we hebben gedraaid en hoe we vorige week in de tweede helft speelden. En dan ook alle irritaties in het veld, daar irriteer ik me mateloos aan.”

Cruciaal duel tegen Rijnsburg

Van der Heide kondigde dan ook alvast maatregelen aan. “Er zijn heel veel jongens die in de basis kunnen spelen. Je moet gewoon afspraken nakomen. Als dat niet gebeurd, dan heb je als team en individueel een probleem. Daar ben ik echt van geschrokken en dat wil ik niet nog een keer.” Volgende week staat er ook gelijk een cruciaal duel op de rol. Rijnsburgse Boys komt op bezoek en zou het gat met de Vogels al tot acht punten kunnen tillen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD