maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHeesakkers: "Ik voel vertrouwen van De Wolf"

Heesakkers: “Ik voel vertrouwen van De Wolf”

Opvallend nuchter was Patrick Heesakkers nadat hij met een doelpunt en een assist een groot aandeel had in de zege van GVVV op Kozakken Boys (2-3): “Ik heb een lekkere wedstrijd gespeeld”, concludeerde de spits van de blauwhemden tegenover TweedeDivisie.org

Geen extra druk

Een bevrijding wilde de lange spits het niet noemen: “Ik weet dat ik de afgelopen wedstrijd van drie grote kansen er zeker twee had moeten maken, maar ik leg mijzelf geen extra druk op”, blikt hij terug op de nederlaag tegen Jong AZ. Dat was de eerste keer dit seizoen dat hij de voorkeur kreeg boven Frank Tervoert. Tegen Kozakken Boys gaf trainer John de Wolf hem opnieuw de kans.

Verleden voldoende laten zien te kunnen scoren

“In het verleden heb ik voldoende laten zien te kunnen scoren. Bovendien voel ik het vertrouwen van de trainer. Voor de wedstrijd tegen Jong AZ kwam hij naar me toe om te vertellen dat ik rekening moest houden met een basisplaats. Dit geeft vertrouwen. Ik denk dat ik een balvaste wedstrijd heb gespeeld en dat we als team verdiend hebben gewonnen”, besluit de spits.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD