Volg ons
Patrick Heesakkers Martin van Eck

Tweede Divisie

Heesakkers helpt GVVV aan zege op Katwijk

Heesakkers helpt GVVV aan zege op Katwijk

GVVV heeft in een zeer matige wedstrijd toch de punten in Veenendaal weten te houden. Katwijk leek op Panhuis een doelpuntloos gelijkspel vast te houden, maar in de slotfase wist Patrick Heesakker toch voor de enige treffer van de wedstrijd te tekenen. Daardoor houdt GVVV de druk op Jong AZ, waar Katwijk na een goede reeks de tweede nederlaag van het seizoen moet slikken.

Weigerende heftrucks

Bij Katwijk begon Rick Arnoldus in de basis voor de geblesseerde Sanchez Angulo, trainer John de Wolf kon opnieuw Caifano Latupeirissa niet laten starten en koos voor Mourad Marbouh. De wedstrijd begon ook nog eens een kwartier later, omdat een heftruck die nog op het veld stond defect was. De wedstrijd moest eveneens wat op gang komen, want in het eerste halfuur gebeurde er vrij weinig. De mogelijkheden voor Katwijk kwamen met name doordat Johan Jansen erg onrustig was in zijn doel. De grootste kans kwam vanuit een corner, maar de inzetten werden geblokt. Bijna direct in de tegenstoot leverde GVVV de eerste goede aanval af. Patrick Heesakkers kopte goed terug op Robin Mulder, maar zijn schot werd gekeerd door Mark de Vries.

Alsnog een treffer

De tweede helft was vanaf de aftrap een stuk boeiender. Marciano Mengerink haalde hard uit en Mike van den Ban ontsnapte een aantal keer op de flank. GVVV wist Heesakkers een aantal keer te vinden, maar de combinaties kwamen daarop niet goed uit. Na een levendigere opening zakte het niveau toch weer weg. Zo leek het ook af te gaan op een doelpuntloos gelijkspel, tot een voorzet van Rodny Hofman. Keeper Mark de Vries zag er vervolgens niet al te best uit en bij de tweede paal zorgde Patrick Heesakkers voor de 1-0.

Bekijk de Tweede Divisie Uitslagen | Stand | Programma | Topscorers | Assists

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie