maandag, augustus 15, 2022
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHeemskerk (VVSB): 'Ik denk dat we het maximale er uit halen'

Heemskerk (VVSB): ‘Ik denk dat we het maximale er uit halen’

VVSB slaagde er zaterdag op het eigen sportpark niet in om de drie punten te pakken tegen VVOG (1-1). Na afloop van de wedstrijd verscheen Wout Heemskerk voor de camera van VVSB TV waar hij aangaf dat de puntendeling in zijn ogen terecht was. 

De pas twintigjarige middenvelder was reëel na afloop van het duel met de vereniging uit Harderwijk. ,,Aan onze kant was de eerste helft zeker niet goed, we gaven veel te veel kansen weg en ook in de duels hebben we veel te veel laten liggen. In de tweede helft herpak je het dan iets en scoor je de 1-1 maar het was niet best aan onze kant. Ik denk dat we het maximale er uit halen. In de tweede helft wonnen we veel duels, maar voetballend moet het gewoon veel beter”, aldus Heemskerk tegenover VVSB TV.

Komend weekend staat de topper op het programma tussen Sparta Nijkerk en VVSB, Heemskerk kijkt daar vanzelfsprekend naar uit. ,,Mooi potje, ik denk dat wij daar de nodige punten moeten pakken. Het is een concurrent voor ons op dit moment dus.”

Via onderstaande video is het gehele interview van VVSB TV te zien.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD

VOETBALSHIRTS