dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887HBS zingt hoogste lied op Be Quick feestavond

HBS zingt hoogste lied op Be Quick feestavond

De feestavond die Be Quick 1887 na het duel tegen HBS had georganiseerd werd gedomineerd door 1-2 winnende Haagse formatie.

,,Er is een zangertje geregeld. Als die nu niet komt pak ik zelf de microfoon wel”, jubelde HBS trainer Marcel Koning. De 1-2 zege in het staartduel zorgde voor blijdschap en opluchting bij het Haags gezelschap. ,,De laatste weken zaten we er steeds dichtbij maar gebeurde er altijd wel iets waardoor we uiteindelijk met lege handen stonden. Vanavond viel eindelijk alles eens op zijn plaats”, sprak Koning. Ook tegen Be Quick 1887 leek zich een scenario te gaan voltrekken waarbij HBS opnieuw met een domper zou worden geconfronteerd. Bij een 1-2 voorsprong raakte Bram Ros de bal met zijn hand. Daan Driever liet de ultieme kans om Be Quick uiteindelijk nog aan een punt te helpen onbenut. Doelman Paul van der Helm groeide aan Haagse zijde uit tot de held van de avond. De oud-doelman van Fortuna Sittard stopte de pingel. Waarmee hij zijn goede vorm van de voorbije weken nog eens onderstreepte.

Tweemaal op voorsprong
Voorafgaande aan de spannende slotfase kwam HBS tot tweemaal toe op voorsprong. Zo kopte Steve van Kesteren de 0-1 binnen. Met een snoeihard ingeschoten vrije trap van Daan Driever kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Koning: ,,Op de bank keken we elkaar al aan. ‘Het zou toch niet weer zo’n avond worden’. Zeiden we tegen elkaar.” Zo’n avond werd het inderdaad niet voor het HBS gezelschap wat al sinds de 2-0 winst op JVC Cuijk op 3 september met smart wachtte op een tweede seizoensoverwinning. ,,Ik ben blij voor de jongens dat het harde werken en zeker ook het goede voetbal nu eens een keer tot een bevredigend resultaat heeft geleid”, lachte Koning voor hij zich breed grijzend in de kantine van Be Quick meldde.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD