dinsdag, 23 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHBS versterkt zich alvast met De Man

HBS versterkt zich alvast met De Man

HBS heeft zijn eerste versterking voor volgend seizoen alvast binnen. Ted de Man speelt vanaf volgend seizoen in het shirt van HBS. Hij komt over van VELO, waar hij pas net aan de slag is gegaan.

Clubhopper

De Man heeft zich in de afgelopen jaren allesbehalve als een honkvaste speler geprofileerd. De 23-jarige verdediger liet de ene na de andere club op zijn CV verschijnen. Via HVV kwam De Man terecht bij Haaglandia, waarna hij al gauw een poging waagde om Fortuna Sittard te overtuigen van zijn kwaliteiten. Hij deed in negen duels mee voor de Limburgers, maar kreeg geen contract en vertrok. Toen Haaglandia vervolgens uit de competitie werd genomen wegens een faillissement, kwam De Man bij VELO terecht. Die club verlaat hij volgend seizoen alweer voor HBS.

Prachtige stap vooruit

De Man ziet zijn overgang naar HBS als een prachtige stap vooruit, zo vertelde hij aan Haagse Topsport. “Ik heb de ambitie om zo hoog mogelijk te spelen nooit laten varen sinds mijn terugkomst in Rijswijk. De honger naar meer is altijd gebleven. De keuze voor HBS is daarom een logische stap. De 3e divisie is een prachtige competitie met tegenstanders door heel Nederland. Kan niet wachten om aan de slag te gaan”, vertelde De Man over zijn overgang. Ook verklapte hij dat het eigen de bedoeling was dat hij onder André Wetzel al naar HBS wilde vertrekken. Toentertijd kwam het er echter niet van.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD