Volg ons

Derde Divisie

HBS verrast koploper Jong Volendam

HBS verrast koploper Jong Volendam

De weg naar een eventueel kampioenschap vertoont voor Jong Volendam verschillende kuilen. Verloor de ploeg van Johan Steur onlangs al op bezoek bij promovendus OSS’20, zaterdagmiddag ging het in eigen stadion onderuit tegen laagvlieger HBS.

De Haagse ploeg, spelend zonder de geschorste Ruben Schaken, hield de linies goed gesloten en sloeg vlak na rust toe via Tidde Tromp. Jong Volendam had weliswaar een overwicht, kreeg ook wel kansen, maar speelde slordig en onzuiver. HBS bovendien had in de tweede helft via Daley Sandel dé kans om de marge te verdubbelen. Hij miste echter.

Opvallend was wel dat de scheidsrechter in de tweede helft een strafschop aan Volendam introk op advies van de grensrechter. Door de 0-1 nederlaag blijft ook de strijd om de eerste periode spannend, want ook Goes en TEC mogen nog hopen op het ticket voor de play-offs.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie