dinsdag, 21 mei 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHBS mag handen dichtknijpen na gelijkspel tegen Hercules

HBS mag handen dichtknijpen na gelijkspel tegen Hercules

Ondanks dat Hercules de laatste twee competitiewedstrijden in winst wist om te zetten reisde de ploeg van trainer Eric Speelziek zeker niet met een gerust gevoel richting Den Haag. De laatste twee ontmoetingen tegen de Haagse derde divisionist werden door Hercules immers met 4-0 en 4-2 verloren.

Kansen voor Fonville en Oehlers
Beide keren kwam HBS sterk uit de startblokken. Dit leek nu weer het geval te zijn. De pas achttienjarige Bram Ros was dichtbij succes. Het sterke begin verdampte echter snel. HBS mocht zich na het laatste fluitsignaal uiteindelijk nog het meest gelukkig prijzen met het 0-0 gelijkspel. De Haagse supporters haalde een aantal malen opgelucht adem bij het missen van een aantal Utrechtse kansen. Zo raakte na de thee Tyrone Fonville en Leroy Oehlers de lat.

Reeks doorbroken
De eerste met een kopbal de tweede met een afstandsschot van 25 meter. Het kwakkelende HBS stelde daar niet veel tegen over. Het enige positieve voor de formatie van trainer Marcel Koning is dat met het gelijkspel een einde is gekomen aan een reeks van vijf opeenvolgende nederlagen..

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD