zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHBS-interim-coach Van Dam: 'Wedstrijd illustratief voor het seizoen'

HBS-interim-coach Van Dam: ‘Wedstrijd illustratief voor het seizoen’

HBS daalde zondag af naar de Hoofdklasse. Onverwacht kwam het niet, maar toch bleef er tot op het laatst hoop op een wonder.

,,Ik denk dat het besef de afgelopen weken bij de jongens al wel aardig was ingedaald”, stelde interim-trainer Ben van Dam na afloop tegenover het AD. ,,Natuurlijk probeer je nog voor de laatste tien procent kans te gaan, maar in je achterhoofd weet je dat het waarschijnlijk niet gaat lukken. Wat dat betreft was het blijven hopen tegen beter weten in.”

Tegen Blauw Geel ’38 ging de Haagse ploeg weer ongelukkig onderuit: ,,Deze wedstrijd was denk ik illustratief voor de rest van het seizoen. Ook deze had je niet hoeven verliezen. Maar je verliest hem wel.”

,,Uit dit seizoen moeten we als club lering trekken. Ik weet ook zeker dat die lessen zullen worden getrokken. Richting volgend seizoen moet er ook zeker wat gaan gebeuren. En ik weet ook zeker dat dit zal gebeuren. Een sterke organisatie, een goede ploeg en vooral een nieuwe start. Achter de schermen zijn we daar al een tijd druk mee bezig en daar zal binnenkort meer over naar buiten komen”, besluit Van Dam in de krant.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD