Volg ons
Edwin de Graaf HBS

Derde Divisie Zondag

HBS: De Graaf mogelijk terug; Braziliaan op proef

HBS: De Graaf mogelijk terug; Braziliaan op proef

HBS krijgt voor het komende seizoen mogelijk nog een kwaliteitsinjectie. Edwin de Graaf is namelijk weer aangesloten in Den Haag, er zal bekeken worden of de middenvelder opnieuw een vaste rol gaat krijgen in de selectie. Daarnaast is er een Braziliaan op proef: Gabriel Leite Ferreira Pario Da Costa.

Feyenoord-connectie

Dit seizoen is Marcel Koning de opvolger van André Wetzel als trainer van HBS. Hij is deze zomer overgekomen van Feyenoord en zo is de connectie met De Graaf gelegd. De voormalig speler van onder meer ADO Den Haag, Feyenoord, NAC Breda, het Schotse Hibernian en Excelsior speelde de laatste twee seizoenen van zijn actieve loopbaan in de Topklasse. Eerst voor FC Lisse en daarna HBS. In 2014 stopte hij, omdat het niet meer te combineren was met zijn werkzaamheden als jeugdtrainer van Feyenoord.

Kijken of het te combineren valt

Nu ligt dat mogelijk anders, want hij overweegt een rentree. “Edwin gaat tot september bekijken of hij het voetballen kan combineren met zijn trainerswerkzaamheden bij Feyenoord”, zo laat Koning op tekenen in het Algemeen Dagblad. De Graaf is inmiddels 36 jaar. Daarnaast krijgt de Braziliaan Da Costa dus de kans om zich te bewijzen bij de Haagse club uit de Derde Divisie zondag.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zondag