maandag, 15 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZondagHBS: De Graaf mogelijk terug; Braziliaan op proef

HBS: De Graaf mogelijk terug; Braziliaan op proef

HBS krijgt voor het komende seizoen mogelijk nog een kwaliteitsinjectie. Edwin de Graaf is namelijk weer aangesloten in Den Haag, er zal bekeken worden of de middenvelder opnieuw een vaste rol gaat krijgen in de selectie. Daarnaast is er een Braziliaan op proef: Gabriel Leite Ferreira Pario Da Costa.

Feyenoord-connectie

Dit seizoen is Marcel Koning de opvolger van André Wetzel als trainer van HBS. Hij is deze zomer overgekomen van Feyenoord en zo is de connectie met De Graaf gelegd. De voormalig speler van onder meer ADO Den Haag, Feyenoord, NAC Breda, het Schotse Hibernian en Excelsior speelde de laatste twee seizoenen van zijn actieve loopbaan in de Topklasse. Eerst voor FC Lisse en daarna HBS. In 2014 stopte hij, omdat het niet meer te combineren was met zijn werkzaamheden als jeugdtrainer van Feyenoord.

Kijken of het te combineren valt

Nu ligt dat mogelijk anders, want hij overweegt een rentree. “Edwin gaat tot september bekijken of hij het voetballen kan combineren met zijn trainerswerkzaamheden bij Feyenoord”, zo laat Koning op tekenen in het Algemeen Dagblad. De Graaf is inmiddels 36 jaar. Daarnaast krijgt de Braziliaan Da Costa dus de kans om zich te bewijzen bij de Haagse club uit de Derde Divisie zondag.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD