Volg ons

Be Quick 1887

HBS en Westlandia doen goede zaken

HBS en Westlandia doen goede zaken

HBS deed goede zaken met de overwinning op Be Quick 1887. Westlandia houdt ook tegen De Meern de goede vorm van na de winterstop vast.

Super start helpt HBS aan belangrijke overwinning
HBS behaalde een uitermate belangrijke overwinning. De Haagse derde divisionist versloeg Be Quick 1887 met 5-1. De basis van de overwinning werd gelegd in de eerste tien minuten. Dankzij treffers van Mike de Geer, Bram Ros en Ruben Schaken liep HBS uit naar een 3-0 voorsprong. Thomas Careman deed voor de rust nog iets terug. In de tweede helft duurde het mede door goed keeperswerk van Robert Smit tot aan de slotfase voor Ruben Schaken en Mike de Geer nog eenmaal wisten te scoren.

Westlandia druk De Meern nog dieper in de zorgen
Westlandia zette de goede reeks van de laatste weken ook tegen De Meern voort. De kanshebber op de derde periodetitel won dankzij doelpunten van Anwar Beeldstroo en tweemaal Jedsel Markes met 0-3 van de nummer laatst in de derde divisie. Voor de Westlanders was het de vierde opeenvolgende overwinning.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Be Quick 1887