maandag, 22 april 2024
Voetbal247.nlClubsBe Quick 1887HBS en Westlandia doen goede zaken

HBS en Westlandia doen goede zaken

HBS deed goede zaken met de overwinning op Be Quick 1887. Westlandia houdt ook tegen De Meern de goede vorm van na de winterstop vast.

Super start helpt HBS aan belangrijke overwinning
HBS behaalde een uitermate belangrijke overwinning. De Haagse derde divisionist versloeg Be Quick 1887 met 5-1. De basis van de overwinning werd gelegd in de eerste tien minuten. Dankzij treffers van Mike de Geer, Bram Ros en Ruben Schaken liep HBS uit naar een 3-0 voorsprong. Thomas Careman deed voor de rust nog iets terug. In de tweede helft duurde het mede door goed keeperswerk van Robert Smit tot aan de slotfase voor Ruben Schaken en Mike de Geer nog eenmaal wisten te scoren.

Westlandia druk De Meern nog dieper in de zorgen
Westlandia zette de goede reeks van de laatste weken ook tegen De Meern voort. De kanshebber op de derde periodetitel won dankzij doelpunten van Anwar Beeldstroo en tweemaal Jedsel Markes met 0-3 van de nummer laatst in de derde divisie. Voor de Westlanders was het de vierde opeenvolgende overwinning.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD