vrijdag, 23 februari 2024
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHBS en Marcel Koning uit elkaar

HBS en Marcel Koning uit elkaar

Marcel Koning vertrekt na dit seizoen bij HBS. De oefenmeester heeft dat laten weten aan de spelersgroep en technische commissie.

,,Drie seizoenen is genoeg merk ik aan mezelf. Dat is puur een gevoelskwestie. Ik heb vier jaar bij ADO Den Haag in de jeugdopleiding gewerkt en drie jaar in de opleiding van Feyenoord, waar ik onder meer de onder 19 onder mijn hoede had. Ik heb de ambitie om een volgende stap te gaan maken en door te groeien”, reageert hij in het AD.

Door vroegtijdig zijn keuze bekend te maken, heeft zowel HBS als Koning de tijd om na te denken over de toekomst. Koning blijft graag in het topamateurvoetbal werkzaam: ,,Ja, het liefst wel op tweede of derde divisie niveau. Dat past bij mijn ambities en ik vind het ook een leuk niveau om te werken. Mocht er toevallig een nieuwe aanbieding van een betaald voetbalclub voorbij komen, dan zal ik daar zeker naar kijken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD