dinsdag, 25 juni 2024
Voetbal247.nlCompetitiesTweede DivisieHattrickmaker krijgt tweejarig contract bij Kozakken Boys

Hattrickmaker krijgt tweejarig contract bij Kozakken Boys

Ahmed El Azzouti speelt nog zeker twee jaar bij Kozakken Boys. De 26-jarige aanvaller maakte afgelopen zomer de overstap van Jodan Boys naar Werkendam. Na een periode met weinig speeltijd stond hij zaterdag in de basis tegen TEC en wist een hattrick te produceren. Het levert hem gelijk een nieuw contract op.

Kans gegrepen

In de eerste maanden van het seizoen mocht El Azzouti regelmatig in de basis starten, maar zijn productie stokte tot één treffer. Een periode op de bank volgde, waarbij trainer Danny Buijs andere keuzes maakte. Afgelopen weekend kreeg El Azzouti dus weer zijn kans door de afwezigheid van Ahmad Mendes Moreira. Hij sloeg genadeloos toe met drie goals.

Keeper gezocht

Buijs roemde de aanvaller na afloop voor zijn mentaliteit, omdat hij ook in de periode dat de trainer hem passeerde keihard bleef werken. Dat heeft hem nu een verlenging opgeleverd. De selectie van Kozakken Boys krijgt zodoende steeds meer vorm, een groot deel van de selectie had al een doorlopend contract. Een punt van aandacht is echter nog wel de plaats onder de lat. Jesper Hogedoorn vertrekt naar Quick Boys en Nils den Hartog is gehuurd van RKC Waalwijk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD