donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesEerste DivisieHattrickheld Mühren na zege in Volendam: 'Dit is niet alleen voor mij...

Hattrickheld Mühren na zege in Volendam: ‘Dit is niet alleen voor mij lekker’

Robert Mühren was vrijdagavond de grote man aan de zijde van SC Cambuur dat een ruime overwinning wist te boeken in en tegen Volendam (0-4). De aanvaller was goed voor drie treffers, maar bleef zoals zo vaak uitermate bescheiden na afloop van het duel toen hij verscheen voor de camera van SC Cambuur TV. 

Besef
,,Dit is niet alleen voor mij lekker, maar voor heel Leeuwarden is dit extreem lekker. Dit durf je niet te dromen. Dat besef is er nog niet helemaal, maar dat zal vanavond en morgen rustig aan nog wel komen”, aldus Mühren tegenover de camera van Cambuur TV.

Lijstaanvoerder
Het leek er vrijdagavond even op dat de club uit Leeuwarden zich de nieuwe koploper zou mogen noemen van de Eerste Divisie. Dat ‘feest’ ging echter niet door omdat NAC in de blessuretijd alsnog een zege wist te boeken op TOP Oss. ,,Dat was mooi geweest, maar wij bekijken het gewoon week voor week. We weten wat wij kunnen, we zijn lekker bezig dus laten wij niet naast onze schoenen gaan lopen en normaal blijven doen. Dan zien wij het wel.”

Rustig blijven
Dat er iets moois aan het ontstaan is in Leeuwarden is duidelijk, ook voor Mühren. De aanvaller blijft echter wel realistisch. ,,Zeker wel, maar het blijft de Keuken Kampioen Divisie. Je kunt ineens weer een mindere periode hebben, we blijven gewoon rustig en genieten van wat we nu gepresteerd hebben. Daarna gaan we rustig lekker verder.”

Het volledige interview van SC Cambuur TV met Mühren is te zien op de video.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD