Volg ons

Hattrickheld Mühren na zege in Volendam: ‘Dit is niet alleen voor mij lekker’

Eerste Divisie

Hattrickheld Mühren na zege in Volendam: ‘Dit is niet alleen voor mij lekker’

Robert Mühren was vrijdagavond de grote man aan de zijde van SC Cambuur dat een ruime overwinning wist te boeken in en tegen Volendam (0-4). De aanvaller was goed voor drie treffers, maar bleef zoals zo vaak uitermate bescheiden na afloop van het duel toen hij verscheen voor de camera van SC Cambuur TV. 

Besef
,,Dit is niet alleen voor mij lekker, maar voor heel Leeuwarden is dit extreem lekker. Dit durf je niet te dromen. Dat besef is er nog niet helemaal, maar dat zal vanavond en morgen rustig aan nog wel komen”, aldus Mühren tegenover de camera van Cambuur TV.

Lijstaanvoerder
Het leek er vrijdagavond even op dat de club uit Leeuwarden zich de nieuwe koploper zou mogen noemen van de Eerste Divisie. Dat ‘feest’ ging echter niet door omdat NAC in de blessuretijd alsnog een zege wist te boeken op TOP Oss. ,,Dat was mooi geweest, maar wij bekijken het gewoon week voor week. We weten wat wij kunnen, we zijn lekker bezig dus laten wij niet naast onze schoenen gaan lopen en normaal blijven doen. Dan zien wij het wel.”

Rustig blijven
Dat er iets moois aan het ontstaan is in Leeuwarden is duidelijk, ook voor Mühren. De aanvaller blijft echter wel realistisch. ,,Zeker wel, maar het blijft de Keuken Kampioen Divisie. Je kunt ineens weer een mindere periode hebben, we blijven gewoon rustig en genieten van wat we nu gepresteerd hebben. Daarna gaan we rustig lekker verder.”

Het volledige interview van SC Cambuur TV met Mühren is te zien op de video.

Het coronavirus raakt ook Voetbal247.nl. Door de zware tijd waar veel bedrijven doorheen gaan, zijn de advertentiebudgetten flink ingeperkt. Voetbal247.nl is volledig gratis te bezoeken, maar we hebben wel onze kosten en willen onze redacteuren graag een kleine vergoeding kunnen geven voor hun werk. Waardeer jij Voetbal247.nl? Dan kun je ons werk steunen met een kleine donatie. Lees hier meer over dit verzoek

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Eerste Divisie