Volg ons

ASWH

Hattrick De Lange voor ASWH, Jong Almere City FC wint van ONS Sneek

Hattrick De Lange voor ASWH, Jong Almere City FC wint van ONS Sneek

In de Derde Divisie zaterdag heeft ASWH met maar liefst 4-1 gewonnen van DVS’33. Peter de Lange had een groot aandeel in deze uitslag door een (officieuze) hattrick te maken. In het Yanmar Stadion eindigde de wedstrijd tussen Jong Almere City FC en ONS Sneek is een 4-2 overwinning voor de Almeerders.

ASWH – DVS’33 Ermelo

In Hendrik-Ido-Ambacht een wat aftastende openingsfase, met kansen voor beide ploegen. Na een kleine twintig minuten ontstond er echter wat rumoer, want Jorran van Santen vloerde Ismail Yildirim. Gevolg: Rood voor Van Santen en een penalty voor ASWH. Een koud kunstje voor Peter de Lange, 1-0. Na dit moment brak er iets bij DVS’33 en kwam ASWH via Jerry Tieleman op een 2-0 voorsprong. In de tweede helft was het DVS’33 die het beste begon, maar de kansen miste. Aan de andere kant scoorde De Lange zijn tweede van de middag voor ASWH. Vijf minuten later werd het door een misverstand achterin bij DVS’33 4-0, doelpuntenmaker alweer De Lange. Het slotakkoord was voor de Ermeloërs, Genaro Snijders schoot van zo’n 25 meter heerlijk binnen.

Jong Almere City FC – ONS Sneek

De Snekers kwamen in een koud Almere al na tien minuten op voorsprong door een goal van aanvoerder Ale de Boer. En na wat kansen over en weer tekende Nicky van Hilten met een schot in de verre hoek de 1-1 aan. Vlak voor rust kwamen de jonge Almeerders op voorsprong door een rake vrije trap van Nicky van Hilten. ONS Sneek kwam goed uit de kleedkamer voor de tweede helft, want Samir Merraki maakte na zo’n vijf minuten in de tweede helft op prachtige wijze de gelijkmaker. Hierna mocht ONS Sneek van geluk spreken dat Jong Almere City twee keer de lat boven keeper Barry Ditewig vond. Een nieuwe voorsprong voor Jong Almere kon haast niet uitblijven en die kwam dan ook dankzij Khalid Tadmine. In de slotfase kreeg Curty Gonzales namens ONS Sneek nog een paar kansen, maar via een counter zette Tadmine de 4-2 eindstand op het bord.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over ASWH