Volg ons
Ali Akla IJsselmeervogels Philip den Hartog Quick Boys

Derde Divisie Zaterdag

Den Hartog ervaart Derde Divisie: “Elk foutje wordt afgestraft”

Den Hartog ervaart Derde Divisie: “Elk foutje wordt afgestraft”

Phillipe Den Hartog was de onbetwiste uitblinker bij Quick Boys, maar ondanks een overdaad aan opgelegde mogelijkheden gingen de Katwijkers in het bekerduel met IJsselmeervogels met 0-2 onderuit. “Niet nodig”, verzucht de rappe vleugelspits tegenover TweedeDivisie.org.

Niveau hoger spelen

“We hebben immers voldoende kansen gehad, maar je merkt dat we een niveau hoger spelen en elk foutje wordt afgestraft.” Quick Boys wist afgelopen voorjaar eindelijk uit de Hoofdklasse te ontsnappen en merkt in de Derde Divisie Zaterdag dat het aanpoten was. Van FC Lisse werd verloren, terwijl ONS Sneek op het nippertje werd verslagen. Nu ging het dus mis tegen IJsselmeervogels, eveneens een poulegenoot.

Jongensdroom

Den Hartog werd – moegesteden – na zijn wissel toegezongen door het publiek op Nieuw Zuid: “Dat blijft toch een jongensdroom voor elke voetballer. Waarom ik zo populair ben? Waarschijnlijk omdat ik gewoon hard werk. Dat waarderen ze hier, zoals je ook zag hoe intens het kampioenschap vorig seizoen werd gevierd.” Gevraagd naar de onrust rond Jason Oost, die nog niet de hooggespannen verwachtingen heeft kunnen inlossen, stelt hij: “Als je twee wedstrijden wat minder speelt hoort het een beetje bij het voetbal dat supporters gaan morren. Maar binnen de selectie weten en zien we heus wel dat hij goed kan voetballen.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag