zaterdag, 22 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagDen Hartog ervaart Derde Divisie: "Elk foutje wordt afgestraft"

Den Hartog ervaart Derde Divisie: “Elk foutje wordt afgestraft”

Phillipe Den Hartog was de onbetwiste uitblinker bij Quick Boys, maar ondanks een overdaad aan opgelegde mogelijkheden gingen de Katwijkers in het bekerduel met IJsselmeervogels met 0-2 onderuit. “Niet nodig”, verzucht de rappe vleugelspits tegenover TweedeDivisie.org.

Niveau hoger spelen

“We hebben immers voldoende kansen gehad, maar je merkt dat we een niveau hoger spelen en elk foutje wordt afgestraft.” Quick Boys wist afgelopen voorjaar eindelijk uit de Hoofdklasse te ontsnappen en merkt in de Derde Divisie Zaterdag dat het aanpoten was. Van FC Lisse werd verloren, terwijl ONS Sneek op het nippertje werd verslagen. Nu ging het dus mis tegen IJsselmeervogels, eveneens een poulegenoot.

Jongensdroom

Den Hartog werd – moegesteden – na zijn wissel toegezongen door het publiek op Nieuw Zuid: “Dat blijft toch een jongensdroom voor elke voetballer. Waarom ik zo populair ben? Waarschijnlijk omdat ik gewoon hard werk. Dat waarderen ze hier, zoals je ook zag hoe intens het kampioenschap vorig seizoen werd gevierd.” Gevraagd naar de onrust rond Jason Oost, die nog niet de hooggespannen verwachtingen heeft kunnen inlossen, stelt hij: “Als je twee wedstrijden wat minder speelt hoort het een beetje bij het voetbal dat supporters gaan morren. Maar binnen de selectie weten en zien we heus wel dat hij goed kan voetballen.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD