Volg ons

Achilles '29

Harkemase Boys zeven keer trefzeker tegen Achilles’29, Ajax pakt drie punten tegen DOVO

Harkemase Boys zeven keer trefzeker tegen Achilles’29, Ajax pakt drie punten tegen DOVO

De amateurtak van Ajax pakte zaterdagmiddag in Amsterdam drie punten tegen DOVO (3-0). Harkemase Boys wist zeven keer het net te vinden tegen Achilles’29 (7-1) en SteDoCo en Hoek kwamen in de onderlinge confrontatie niet tot scoren (0-0).

Ajax (am) – DOVO 
Ricardo Fransberg was in de dertiende minuut de eerste man die het net van de tegenstander wist te vinden. Hij bracht de zaterdagamateurs van Ajax aan de leiding tegen DOVO (1-0). Na een half uur spelen was het wederom Fransberg die trefzeker was voor de Amsterdammers (2-0). Na 65 minuten spelen moest DOVO verder met één man minder nadat Marley Berkens rood kreeg. De overtreding van laatstgenoemde betekende tevens een strafschop voor Ajax die even later werd benut door Sonny Pronk (3-0).

Harkemase Boys – Achilles’29
De thuisploeg was in de beginfase nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer en het kreeg in de vijftiende minuut loon naar werken. Beimers schoot en zijn inzet leek in eerste instantie niet echt gevaarlijk te zijn. Het overstapje van Henny Bouius verraste doelman Van Doorn echter waardoor de bal toch in het doel verdween (1-0). Harkemase Boys kon echter niet met een voorsprong de kleedkamer opzoeken. Net voor de pauze bracht Lucas Raposo de uitspelende formatie weer naast Harkemase Boys (1-1). In de 66ste minuut was het weer Beimers die de doelman van Achilles’29 wist te passeren (2-1). Drie minuten later leek een overwinning voor de thuisploeg een zekerheidje. Jochem van Putten wist een mooie solo af te sluiten met een treffer (3-1).  Kevin Mennega, Beimers (2x) en Thomas Careman bepaalden in het laatste kwartier de eindstand op 7-1.

SteDoCo– Hoek 0-0

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

 

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Achilles '29