zondag, oktober 17, 2021
HomeDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys voegt voormalig Oranje Onder 18-verdediger toe aan selectie

Harkemase Boys voegt voormalig Oranje Onder 18-verdediger toe aan selectie

Harkemase Boys heeft de selectie uitgebreid met Tapmahoe ‘Mahoe’ Sopacua. De 21-jarige rechtsbenige verdediger speelde in het verleden in het beloftenteam van FC Groningen en voor Oranje Onder 18 jaar. 

Mahoe trainde al enige tijd mee bij Harkemase Boys. ,,Van beide kanten hebben we daar een goed gevoel aan overgehouden”, vertelt Hans Kuik van de technische commissie. ,,Er is al wel langere tijd contact geweest, maar Tapmahoe was afgelopen periode bij een aantal BVO’s op proef. Uiteindelijk heeft hij voor Harkemase Boys gekozen.”

Mahoe: ,,Ik heb de afgelopen weken getraind bij de club en ik kan alleen maar positief zijn. (..) Ik ben blij dat ik nu definitief aan kan sluiten en lekker mijn wedstrijden kan gaan spelen en mijn waarde kan laten zien voor de club.”

Gerelateerde artikelen

Nu je hier toch bent...

De redactie van Voetbal247.nl zet zich elke dag in om jou te voorzien van het laatste nieuws uit het topamateurvoetbal, achtergronden, interviews, onze podcast en mooie reportages vanaf de velden. Die krijg je geheel gratis voorgeschoteld. We zouden je willen vragen of je ons zou willen steunen met een kleine donatie als waardering voor ons werk.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.
Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD