zaterdag, 13 juli 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys versterkt zich met verdediger en doelman

Harkemase Boys versterkt zich met verdediger en doelman

Harkemase Boys heeft voor komend seizoen centrale verdediger Milan de Koe (19) en doelman Joep van der Haar vastgelegd.

De Koe komt over van vv Zuidhorn en sluitpost Van der Haar van VV Opende. De Koe speelde eerder in de jeugdopleiding van Cambuur en FC Groningen. Ook maakte hij deel uit van de selectie van Fortuna Sittard. ,,Ik ben enorm blij om volgend seizoen aan te sluiten bij Harkemase Boys” aldus De Koe op de clubsite. ,,Ik was bij Fortuna Sittard het plezier kwijt in voetbal en was voor mij de beste keuze om eerst volledig te stoppen met voetballen, na 6 weken besloot ik te gaan voetballen bij VV Zuidhorn maar merkte na een aantal wedstrijden dat ik het goede gevoel weer te pakken kreeg en weer een stap wil maken naar een goed niveau.”

Ook Van der Haar speelde eerder voor Cambuur. ,,Mooi om weer terug te keren naar een hoog niveau”, aldus Van der Haar. ,,Nu heb ik weer de tijd en motivatie gevonden om weer op niveau te gaan keepen en ik vind het prachtig wanneer een club als Harkemase Boys mij benaderd om deze stap weer te maken.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD