Volg ons

Derde Divisie

Harkemase Boys versterkt zich met linksback van Cambuur

Harkemase Boys versterkt zich met linksback van Cambuur

Harkemase Boys heeft Feike Zijlstra vastgelegd voor volgend seizoen. De 18-jarige linksback is afkomstig uit de jeugdopleiding van Cambuur Leeuwarden.

Zijlstra speelde afgelopen seizoen in de Onder 19 van de Friese profclub. ,,Ik ben blij dat ik de overstap kan maken naar Harkemase Boys”, zegt Zijlstra. “Ik ben al langere tijd voor mezelf aan het nadenken wat de juiste vervolgstap voor mij zou zijn. Dat Harkemase Boys mij deze kans biedt, is denk ik goed voor mijn ontwikkeling.”

In Harkema is men blij met het talent: ,,Hij is een echte linksback, met snelheid en doorzettingsvermogen. Uiteraard moet hij nog leren, maar wij denken dat dit voor Feike een goede stap is om zich verder te ontwikkelen. Daarnaast is het mooi dat we ook een talent uit de regio hebben weten te binden”, zegt Hans Kuik van de technische commissie op de clubsite.

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie