Volg ons

Be Quick 1887

Harkemase Boys versterkt selectie met veel scorende Careman

Harkemase Boys versterkt selectie met veel scorende Careman

Thomas Careman is bezig aan zijn laatste weken als speler van Be Quick 1887. De veel scorende aanvaller van de huidige nummer zeventien van de Derde Divisie van het zondagvoetbal maakt in de zomer van 2018 de overstap naar Harkemase Boys, meldt laatstgenoemde vereniging op de officiële website.

Speler van de week
De 25-jarige Careman kent een uitstekend seizoen in dienst van Be Quick 1887. Niet voor niets werd hij tot twee keer toe op onze website uitgeroepen tot speler van de week in de Derde Divisie van het zondagvoetbal en wist hij dit seizoen al negentien keer het net van de tegenstander te vinden. De aanvaller is bezig aan zijn tweede seizoen bij Be Quick 1887 en momenteel is er een heftige strijd gaande om degradatie met deze club te voorkomen.

Aantrekkingskracht
Op de website van Harkemase Boys gaf Careman tekst en uitleg over zijn aanstaande overstap.  ,,Ik ben trots om volgend seizoen voor Harkemase Boys te spelen, de club spreekt me heel erg aan. Ik ben dit seizoen een aantal wedstrijden komen kijken. Dan zie je wat voor aantrekkingskracht deze club heeft. Na een gesprek met de trainer en de Technische Commissie, die me een aantal wedstrijden hebben bekeken, was het voor mij duidelijk dat ik naar Harkemase Boys wilde, ondanks interesse van een aantal andere clubs.”

Discussieer mee!

Meer over Be Quick 1887