dinsdag, 5 december 2023
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHarkemase Boys verlengt met Bouius en Bosje

Harkemase Boys verlengt met Bouius en Bosje

Harkemase Boys heeft de contracten met middenvelder Henny Bouius en doelman Jouke Bosje verlengd. Beide rasechte Friezen spelen ook volgend seizoen voor op de Bosk.

Waardering
Bouius, bezig aan zijn vierde seizoen op De Bosk, is blij met de verlenging: ,,Tijdens het eerste gesprek gaf de Technische Commissie aan dat ze mij enorm waarderen als voetballer en als persoon en dat ze graag met me verder willen. Dat is goed om te horen en ook belangrijk om te kunnen presteren. Ik ben inmiddels reserve-aanvoerder en ik draai een goed seizoen. Dat ik de band bij afwezigheid van Bart de Groot mag dragen, daar ben ik trots op.”

Beter worden
Bosje kwam afgelopen zomer naar Harkemase Boys en fungeert als reservedoelman: ,,Ondanks dat ik tweede keeper ben, was er voor mij geen twijfel om te verlengen hier. Ik merk dat ik dit seizoen steeds beter word en stappen maak. Dat was destijds ook mijn insteek toen ik voor Harkemase Boys koos. Naast het voetbal is ook alles rondom het team goed geregeld om te kunnen presteren.”

Tien verlengers

Met de verlenging van Bouius en Bosje komt het aantal spelers dat vastligt voor volgend seizoen op tien. Eerder gaven Erick Jansema, Jesse Renken, Bart de Groot, Jens Jurn Streutker, Berwout Beimers, Pier Veldman, Dennis van Duinen en Kellian van der Kaap al hun ja-woord aan de Harekieten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD