woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys trekt nog een verdediger aan

Harkemase Boys trekt nog een verdediger aan

Harkemase Boys gaat na één speelronde in de Derde Divisie Zaterdag aan de leiding en de formatie uit Friesland heeft de selectie ook nog eens weten te versterken. Jens Jurn Streutker komt namelijk het komende seizoen in actie voor de roodhemden. Hij komt over van FC Emmen.

Vaste waarde bij FC Emmen

Bij de club uit Drenthe stond hij één seizoen onder contract en speelde in de Jupiler League liefst 27 wedstrijden. Het was zijn beste seizoen uit zijn profloopbaan, die begon bij sc Heerenveen. Via Heracles Almelo (11 wedstrijden) en MVV Maastricht (5 wedstrijden) kwam hij vorig seizoen uit bij Emmen.

Snelheid en duelkracht

Ondanks het aantal gespeelde wedstrijden werd zijn contract in Emmen niet verlengd. Een nieuwe profclub diende zich niet aan, waarop Streutker via Henk Herder, die hij nog kent uit zijn periode bij Heerenveen, bij Harkemase Boys terecht kwam. “Hij brengt snelheid, duelkracht en kan goed koppen. Ook met het oog op blessures en de lange competitie is Streutker geen overbodige aanwinst”, zo laat de club bij zijn komst weten. Dinsdag zal hij voor het eerst meetrainen.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD