donderdag, februari 2, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys-topscorer Bouius: 'DVS'33 thuis, daar hebben wij nu al zin in'

Harkemase Boys-topscorer Bouius: ‘DVS’33 thuis, daar hebben wij nu al zin in’

Harkemase Boys kent een uitstekende start van het nieuwe seizoen in de Derde Divisie van het zaterdagvoetbal. De ploeg wist de eerste drie wedstrijden namelijk winnend af te sluiten. Opvallend detail daarbij is dat de ploeg vijf keer het net van de tegenstander wist te vinden en telkens de naam van Henny Bouius op het wedstrijdformulier werd gezet als doelpuntenmaker. De middenvelder sprak met Voetbal247 over het recente duel met Ter Leede en de strijd om de eerste periodetitel.

Terechte overwinning
Harkemase Boys won met 0-2 bij Ter Leede, maar speelde volgend Bouius niet al te best in het eerste bedrijf. ,,Het was een lastige eerste helft tegen Ter Leede dat een paar kansen kreeg. Wij wisten eigenlijk geen echte kansen te creëren op dat moment. Net voor de pauze maakte ik echter de 0-1 en start van de tweede helft was van ons wel goed en toen was het al snel 0-2. Na deze doelpunten gaven we eigenlijk niets meer weg en was er de mogelijkheid om verder uit te lopen naar een grotere uitslag. Dat lukte niet omdat wij de kansen die wij kregen niet goed uit wisten te spelen. Het was naar mijn mening een terechte overwinning”, aldus Bouius tegenover Voetbal247.

Goede spirit
Negen punten uit drie gespeelde wedstrijden mag een droomstart genoemd worden. Dit was misschien iets meer dan waarop Harkemase Boys gerekend had voor de start van het seizoen, maar volgens Bouius wist men wel dat er een kwalitatief goede selectie aanwezig was.,,Het is altijd afwachten hoe het zal gaan met een nieuwe groep, maar we hebben een redelijke voorbereiding gedraaid en wisten in de beker ook te winnen van VVSB. Dat gaf ons gelijk een goede spirit. Die lijk hebben wij goed door getrokken. Het is niet echt een verrassing dat de resultaten goed zijn want er staat echt een uitstekend team.”

DVS’33 thuis
Door de goede resultaten is nu de eerste periodetitel het doel voor Harkemase Boys. ,,Over een doelstelling hebben wij nog niet gesproken, maar nu willen wij natuurlijk vol gaan voor de eerste periodetitel. Volgende week staat er direct een belangrijke topper op het programma tegen een topclub uit deze Divisie als je kijkt naar de strijd om de periode. DVS’33 thuis! Daar hebben wij nu al zin in”, aldus Bouius.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD