dinsdag, januari 31, 2023
Lucky Block Casino
Voetbal247.nlCompetitiesDerde DivisieHarkemase Boys stelt Jan-Piet Bosma aan als nieuwe trainer

Harkemase Boys stelt Jan-Piet Bosma aan als nieuwe trainer

Jan-Piet Bosma (57) wordt vanaf volgend seizoen hoofdtrainer bij Harkemase Boys. De huidig assistent bij HHC Hardenberg volgt Hans de Jong op, wiens contract niet wordt verlengd bij de Friese club.

,,Harkemase Boys en ik hebben al een paar jaar contact. Dat was altijd open en informatief. We hebben ook wel eens gesproken over een eventueel trainerschap, maar dat kwam er nog niet van. Ik heb het altijd graag gewild, maar het moest een keer uitkomen van beide kanten. Dat is nu het geval”, reageert Bosma op de clubsite. ,,In principe zou ik bij HHC blijven, maar toen kwam Harkemase Boys om de hoek.”

Bosma was vanaf 2015 assistent bij HHC en werkte daarvoor bij onder meer Noordscheschut, HZVV Hoogeveen, Achilles 1894, Rouveen, vv De Weide en CVVB. Voor HHC betekent het dat het naast de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer, doordat Gert Jan Karsten naar sv Urk vertrekt, ook op zoek moet naar een nieuwe assistent.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

Live Games Sidebar

RECENT TOEGEVOEGD