Volg ons
Dennis van Duinen

Derde Divisie Zaterdag

Harkemase Boys neemt Van Duinen over van Jong FC Twente

Harkemase Boys neemt Van Duinen over van Jong FC Twente

Dennis van Duinen verruilt FC Twente voor  Harkemase Boys. Bij de Tukkers kwam back annex middenvelder uit voor het beloftenteam. Van Duinen werd enkele weken geleden al gestrikt door Harkemase Boys, maar de club komt nu met het officiële bericht naar buiten.

Overschrijvingstermijn

Amateurvoetballers konden tot en met 15 juni overschrijven naar een nieuwe club. Daarna was dit niet meer mogelijk. Dennis van Duinen wordt nu, een paar weken later, gepresenteerd door Harkemase Boys als nieuwe aanwinst. De versterking werd door Harkemase Boys eerder deze maand al vastgelegd, nog voor het einde van de overschrijvingstermijn, zo laat de club uit de Derde Divisie Zaterdag weten.

Back en middenveld

Met Jong FC Twente speelde Van Duinen vorig seizoen 21 wedstrijden in de Tweede Divisie, hij speelde niet voor het vlaggenschip van FC Twente. De 19-jarige voetballer kan ingezet worden op de backposities, maar heeft ook kwaliteiten als controlerende middenvelder. Met de komst van Van Duinen komt het aantal nieuwelingen voor Harkemase Boys op tien te staan. De selectie bestaat nu uit 23 spelers.

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag