maandag, 20 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys neemt Van Duinen over van Jong FC Twente

Harkemase Boys neemt Van Duinen over van Jong FC Twente

Dennis van Duinen verruilt FC Twente voor  Harkemase Boys. Bij de Tukkers kwam back annex middenvelder uit voor het beloftenteam. Van Duinen werd enkele weken geleden al gestrikt door Harkemase Boys, maar de club komt nu met het officiële bericht naar buiten.

Overschrijvingstermijn

Amateurvoetballers konden tot en met 15 juni overschrijven naar een nieuwe club. Daarna was dit niet meer mogelijk. Dennis van Duinen wordt nu, een paar weken later, gepresenteerd door Harkemase Boys als nieuwe aanwinst. De versterking werd door Harkemase Boys eerder deze maand al vastgelegd, nog voor het einde van de overschrijvingstermijn, zo laat de club uit de Derde Divisie Zaterdag weten.

Back en middenveld

Met Jong FC Twente speelde Van Duinen vorig seizoen 21 wedstrijden in de Tweede Divisie, hij speelde niet voor het vlaggenschip van FC Twente. De 19-jarige voetballer kan ingezet worden op de backposities, maar heeft ook kwaliteiten als controlerende middenvelder. Met de komst van Van Duinen komt het aantal nieuwelingen voor Harkemase Boys op tien te staan. De selectie bestaat nu uit 23 spelers.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD