woensdag, 24 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys neemt herstelde HHC'er over

Harkemase Boys neemt herstelde HHC’er over

Kevin Mennega speelt vanaf volgend seizoen voor Harkemase Boys. De aanvallende middenvelder komt over van tweededivisionist HHC Hardenberg. Op De Boshoek is hij bezig aan zijn tweede seizoen, maar door een blessure heeft hij nog geen minuut gespeeld.

Kruisband kapot

De voormalig jeugdspeler van FC Groningen en PEC Zwolle maakte twee jaar geleden de overstap naar HHC Hardenberg. In zijn eerste seizoen bij HHC was Mennega al snel een vaste kracht. Hij speelde negen duels en scoorde één keer, tot het in oktober mis ging op de training. Hij scheurde zijn voorste kruisband af en zijn binnenste knieband was ook nog eens ingescheurd. Zo volgde een revalidatie van ruim een jaar.

Wil weer spelen

“Ik ben net terug van die kruisbandblessure en wil weer spelen op het hoogst haalbare niveau”, vertelt Mennega. “Bij HHC krijg ik geen speeltijd meer. Ik hoop volgend seizoen bij Harkemase Boys weer veel te spelen en mijn steentje bij te dragen aan het team.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD