donderdag, 20 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys neemt afscheid van spits

Harkemase Boys neemt afscheid van spits

Harkemase Boys heeft volgend seizoen niet meer de beschikking over Heine Uuldriks. De 27-jarige spits van de club heeft ervoor gekozen om de ploeg uit Harkema achter zich te laten om elders aan speelminuten toe te komen. Waar dat zal worden, is echter nog even afwachten.

Vijf jaar bij Harkemase Boys

Voor Uuldriks zal door zijn vertrek bij Harkemase Boys een eind komen aan een periode die liefst vijf jaar heeft geduurd. Hij kwam in 2012 over van Hoogezand en beleefde sindsdien mooie tijden bij de ploeg uit Harkema. Liefst drie seizoenen achter elkaar kroonde Uuldriks zich tot clubtopscorer. Vorig seizoen verliep het allemaal echter wat minder en dat had vooral te maken met blessureleed. Desondanks was hij wel aanwezig bij de 6-1-gewonnen kampioenswedstrijd tegen Flevo Boys en daarin scoorde Uuldriks liefst vier keer.

Toe aan iets anders

Sinds september is hij alleen nog maar als invaller in actie gekomen, scoren in de Derde Divisie Zaterdag deed hij nog niet. In gesprek met de Leeuwarder Courant reageerde Uuldriks op zijn vertrek. “Na vijf jaar vond ik het wel mooi geweest en ben ik toe aan een nieuwe uitdaging. Frustratie is er natuurlijk altijd als je niet speelt, maar ik wacht weer op mijn kans en dan probeer ik mezelf er weer in te spelen”, aldus Uuldriks, die nog niet weet voor welke club hij volgend seizoen in actie komt. “Ik zie wel wat er op me afkomt.”

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD