woensdag, 17 april 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys meldt vier verlengingen en drie vertrekkers

Harkemase Boys meldt vier verlengingen en drie vertrekkers

Harkemase Boys zet momenteel alles in het werk om te verlengen met de nodige spelers uit de hoofdmacht van de club. Jens Jurn Streutker, Henny Bouius, Robert Stelpstra en Erich Jongeling zijn de vier spelers van wie bekend is dat zij ook volgend jaar het shirt van Harkemase Boys dragen. Voor Rolf Dijk, Stefan Korf en Marco Biegel is er geen toekomst meer bij Harkemase Boys. Zij vertrekken per direct.

Vier verlengingen

Harkemase Boys kan komend seizoen weer genieten van Streutker, Bouius, Stelpstra en Jongeling. Ze kennen allemaal hun eigen verhaal bij de club uit Harkema. Zo zal Streutker volgend seizoen zijn tweede seizoen ingaan bij Harkemase Boys. Bouius en Stelpstra spelen al langer bij de club. Zij beginnen volgend seizoen aan respectievelijk hun vierde en derde seizoen bij de ploeg. Jongeling is bezig aan zijn derde periode bij Harkemase Boys en ziet die periode nu dus met minimaal één seizoen verlengd worden.

Drie vertrekkers

Tegelijkertijd met het goede nieuws, maakte Harkemase Boys ook het vertrek van drie spelers bekend. Dijk en Biegel kunnen hun werk niet meer carrière met het voetballen en stoppen per direct bij de Derde Divisionist. Korf vertrekt ook per direct. Hij hoefde in Harkema niet te rekenen op speelminuten.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD