Volg ons

Derde Divisie

Harkemase Boys – Jong FC Groningen afgelast vanwege verdrietig overlijden

Harkemase Boys – Jong FC Groningen afgelast vanwege verdrietig overlijden

Het duel tussen Harkemase Boys en Jong FC Groningen vanmiddag is afgelast. Aanleiding is het overlijden van de dochter van Antoine van der Linden, assistent-coach bij de Groningse beloften.

Het pas 6-jarige meisje is overleden na enkele maanden in kritieke toestand in het ziekenhuis te hebben gelegen. Ze was ernstig ziek. FC Groningen zal tijdens het duel van het eerste tegen PEC Zwolle met rouwbanden spelen. Voetbal247.nl wenst de familie en betrokkenen bij FC Groningen veel kracht en sterkte toe in deze loodzware tijd.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar wordt net als veel clubs en bedrijven geraakt door de gevolgen van Coronavirus. Juist in deze tijd zetten we juist een stap extra, om nog uitgebreider verslag te doen van wedstrijden en het laatste nieuws. We zien echter dat de advertentie-inkomsten zijn teruggelopen. We zouden om die reden een kleine donatie zeer waarderen. Op die manier kunnen alle artikelen, reportages en interviews gratis en zonder betaalmuur toegankelijk blijven.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie