Volg ons

Derde Divisie Zaterdag

Harkemase Boys heeft geen moeite met Magreb’90

Harkemase Boys heeft geen moeite met Magreb’90

Harkemase Boys had aan één helft voldoende om af te rekenen met de hekkensluiter van de Derde Divisie Magreb’90. De Friese formatie mocht na vijfenveertig minuten spelen gaan rusten met een riante voorsprong van 4-0 en beëindigde het duel met een 5-1 zege.

Beimers
Na acht minuten spelen was het Berwout Beimers die de score wist te openen in het voordeel van Harkemase Boys (1-0). Vervolgens moesten de toeschouwers wachten tot de 24ste minuut voor de volgende treffer, Jens Jurn Streutker (foto) was verantwoordelijk voor de verdubbeling van de voorsprong (2-0). Nog voor de pauze werd het duel definitief in het slot gegooid door treffers van Jesse Renken en Kevin Mennega (4-0).

Eretreffer
In de tweede helft werden er minder doelpunten gemaakt, maar na 53 minuten spelen was het wederom Mennega die het net van de tegenstander wist te vinden (5-0). De spreekwoordelijke eer werd in de laatste minuut van de officiële speeltijd gered door Yasin Ouja (5-1).

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag