maandag, 17 juni 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys heeft geen moeite met Magreb'90

Harkemase Boys heeft geen moeite met Magreb’90

Harkemase Boys had aan één helft voldoende om af te rekenen met de hekkensluiter van de Derde Divisie Magreb’90. De Friese formatie mocht na vijfenveertig minuten spelen gaan rusten met een riante voorsprong van 4-0 en beëindigde het duel met een 5-1 zege.

Beimers
Na acht minuten spelen was het Berwout Beimers die de score wist te openen in het voordeel van Harkemase Boys (1-0). Vervolgens moesten de toeschouwers wachten tot de 24ste minuut voor de volgende treffer, Jens Jurn Streutker (foto) was verantwoordelijk voor de verdubbeling van de voorsprong (2-0). Nog voor de pauze werd het duel definitief in het slot gegooid door treffers van Jesse Renken en Kevin Mennega (4-0).

Eretreffer
In de tweede helft werden er minder doelpunten gemaakt, maar na 53 minuten spelen was het wederom Mennega die het net van de tegenstander wist te vinden (5-0). De spreekwoordelijke eer werd in de laatste minuut van de officiële speeltijd gered door Yasin Ouja (5-1).

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD