Volg ons
Stefan Korf Harkemase Boys

Derde Divisie Zaterdag

Harkemase Boys haalt spelers bij FC Groningen en HZVV

Harkemase Boys haalt spelers bij FC Groningen en HZVV

Harkemase Boys heeft twee spelers aan de selectie van volgend seizoen toegevoegd. Stefan Korf (rechts op de foto) en Matthijs Hardijk verdedigen met ingang van het seizoen 2016/2017 de clubkleuren van Harkemase Boys in de Derde Divisie.

Aanvaller en verdediger

Stefan Korf is gehaald als versterking voor de verdediging van de Harrekieten. De linksbenige Korf stond al enige tijd op het verlanglijstje van Harkemase Boys, maar nu is het daadwerkelijk tot een overgang gekomen. De 24-jarige voetballer komt over van HZVV, dat afgelopen seizoen op de twaalfde plaats eindige in de Hoofdklasse C (zaterdag). Korf is verguld met zijn overstap. “Harkemase Boys is voor mij een mooie stap hogerop. Ik zie het als een nieuwe uitdaging”, aldus de linkspoot op de clubsite van Harkemase Boys.

Hardijk werd door Harkemase Boys weggeplukt uit de jeugdopleiding van FC Groningen. Daarvoor speelde hij voor VV Hoogezand. Hardijk is gehaald als vleugelspeler en hoopt zich in de Derde Divisie verder te kunnen ontwikkelen. “Harkemase Boys is qua naam de grootste amateurclub in het noorden. Na een jaartje met Groningen A1 in de Eredivisie wil ik me nu laten zien in de Derde Divisie.”

Advertentie
Advertentie

Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Derde Divisie Zaterdag