donderdag, 30 mei 2024
Voetbal247.nlDerde DivisieDerde Divisie ZaterdagHarkemase Boys completeert selectie met komst IJzerman

Harkemase Boys completeert selectie met komst IJzerman

Harkemase Boys heeft Karel IJzerman, ondanks een zware blessure, vastgelegd voor komend seizoen. IJzerman wordt bij Harkemase Boys herenigd met zijn broer Simon IJzerman. Hij werd in februari al vastgelegd, toen er veel te doen was om het inmiddels failliete WKE.

IJzerman pas na de winterstop inzetbaar

Op dit moment is IJzerman nog herstellende van een zware knieblessure. Eind april onderging de verdediger een operatie aan de voorste kruisband. IJzerman moet zodoende nog maanden herstellen van de operatie. In de eerste seizoenshelft kan Harkemase Boys zeker nog geen beroep doen op de oud-speler van FC Emmen. Zodra het 21-jarige talent volledig hersteld is, zal hij ingezet worden als verdediger.

IJzerman herenigd met broer Simon

Simon IJzerman werd maanden geleden al vastgelegd en nu volgt dus ook het jongere broertje. Het is niet voor het eerst dat de broers samen in één elftal spelen. Ze speelden in de jeugd van PEC Zwolle ook al samen in één team. Daarna vertrok Karel IJzerman naar FC Emmen, terwijl Simon de overstap maakte naar WKE. Vanaf het seizoen 2016/2017 komen ze dus uit voor Harkemase Boys in de Derde Divisie.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD