maandag, 15 juli 2024
Voetbal247.nlVerdwenen clubsFC LiendenHans van de Haar blijft coach FC Lienden

Hans van de Haar blijft coach FC Lienden

Hans van de Haar blijft ook komend seizoen trainer van FC Lienden. De voormalig coach van Spakenburg maakte de laatste drie duels van het afgelopen seizoen reeds zijn opwachting als coach van Lienden en wist daarin de club in de Tweede Divisie te houden.

In een eerdere periode was Van de Haar bovendien zeer succesvol op de Abdijhof, waar hij drie jaar werkte. Zijn overstap naar Spakenburg werd geen succes en de oefenmeester werd al na een half jaar ontslagen. Vervolgens ging hij aan de slag als spitsentrainer bij FC Utrecht.

De Betuwse club spreekt direct bij de aanstelling al een doelstelling uit: ,,Hans van de Haar en zijn staf wacht komend seizoen een behoorlijke uitdaging en pittige opgave. Na een 6e plek het eerste seizoen in de tweede divisie werd het afgelopen seizoen moeizaam een teleurstellende 14e plek behaald in een steeds sterker wordende competitie. Komend seizoen eindigen rond plek 9 zou mooi zijn. De doelstelling is in ieder geval om het beter te doen dan afgelopen seizoen en om vooral afstand te houden tot de onderste regionen”, zo is te lezen op de clubsite.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor een of meerdere nieuwsbrieven. je ontvangt dan de nieuwste updates. Uitschrijven kan uiteraard op elk gewenst moment.

Lees ook deze artikelen

POPULAIR

RECENT TOEGEVOEGD