Volg ons

Tweede Divisie

Hans Kraay: ‘TEC en FC Lienden horen qua begroting bij onderste vier’

Hans Kraay: ‘TEC en FC Lienden horen qua begroting bij onderste vier’

Hans Kraay jr weet wekelijks met zijn uitspraken het nodige los te maken. Werden vorige week zaterdag na het duel met Katwijk zijn uitspraken op de persconferentie veelvuldig gedeeld op social media (zie onderaan dit bericht), nu spreekt de FC Lienden-coach zich uit over de prestaties van zijn club en TEC.

Onderste vier
,,TEC en wij horen qua begrotingen bij de onderste vier”, stelt Kraay jr tegenover De Gelderlander. ,,Dan mogen we met z’n allen soms best even stilstaan bij wat we aan het doen zijn. Wij werden vorig jaar zesde, TEC twaalfde.”

Factcheck
Het is lastig om die uitspraak te ‘factchecken’. Opvallend is wel dat zowel TEC als FC Lienden zich in de winterstop flink versterkten, in tegenstelling tot clubs als Barendrecht en Excelsior Maassluis. Hoewel er nog altijd zeer schimmig door clubs wordt gedaan over hun werkelijke budget, lijken ook Koninklijke HFC en AFC vermoedelijk minder te besteden te hebben dan de Betuwse competitiegenoten.

Zie hieronder de uitspraken van Kraay vorige week die veelvuldig gedeeld werden:

Je las dit artikel geheel gratis. Lees jij Voetbal247.nl met plezier? Overweeg dan om ‘Vriend van Voetbal247.nl te worden voor 5 euro per maand. Je leest er hier meer over.

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Tags

Meer over Tweede Divisie