Volg ons
Erik de Kruijk en Hans Kraay jr

Tweede Divisie

Hans Kraay jr. haalt De Kruijk terug naar FC Lienden

Hans Kraay jr. haalt De Kruijk terug naar FC Lienden

Erik de Kruijk keert terug bij FC Lienden. De kampioen van de Topklasse Zondag maakte het nieuws bekend via het Twitter-kanaal van de club. De Kruijk stond onder contract bij SteDoCo, maar speelt bij de start van de Tweede Divisie dus weer in het blauw-wit.

De Kruijk werkte bij FC Lienden al met Kraay jr.

De Kruijk speelde al eerder op Sportpark de Abdijhof. Na het seizoen 2010/2011 vertrok hij bij FC Lienden, om te gaan voetballen voor Barendrecht. Dat was ook het moment waarop Hans Kraay jr. bij FC Lienden vertrok. Met ingang van het nieuwe seizoen zwaait Kraay jr. weer de scepter en worden hij en De Kruijk dus weer met elkaar herenigd. Dat is overigens niet voor het eerst. Voordat De Kruijk de overstap maakte naar SteDoCo speelde hij voor JVC Cuijk en ook daar stond Kraay jr. aan het roer.

De Kruijk zorgde voor bekerstunt FC Lienden

De Kruijk koester ongetwijfeld mooie herinneringen aan zijn eerste periode bij FC Lienden. Zo had hij een belangrijk aandeel in de sensationele overwinning op Vitesse in de KNVB Beker in 2008/2009. De aanvaller maakte in die wedstrijd het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor FC Lienden zich plaatste voor de achtste finales. Daarin was Roda JC na verlenging net iets te sterk.

Voetbal247.nl is volledig gratis te lezen, maar een kleine donatie wordt gewaardeerd!

Advertentie
Advertentie
Volg Voetbal247

Steun Voetbal247.nl

Ben jij een trouwe bezoeker van Voetbal247.nl en wil je ons werk waarderen? Overweeg dan om eenmalig een kleine donatie te doen, zodat wij de volgende stap in onze groei en ontwikkeling kunnen zetten.

Lees hier waarom we je dit verzoek doen

Meer over Tweede Divisie